Stoop ICT

Diensten

Totaaloplossing in ICT beheer en advies

Diensten

Jarenlange ervaring en kennis, de ICT dienstverlening van Stoop ICT reikt ver. Wij stellen prioriteit bij eventuele ICT problemen en denken graag mee bij wensen.

Netwerkbeheer

Niets zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent! Nu steeds meer mensen thuiswerken, is het ook...

Telefonie/VoIP

Telefonische bereikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten. Ook voor onze klanten! Wij leveren (hosted) VoIP oplossingen of zelfs een comple...

Serverbeheer

We houden uw servers (fysiek, virtueel, lokaal of in de cloud) up-to-date en in de lucht. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar. Ook kunnen wij servers...

Werkplek

Bestaande of nieuwe werkplekken, het maakt ons niet uit. Wij leveren graag een complete oplossing. Met een slim stukje software kunnen wij de..

Servicedesk

Het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. We kijken graag (op afstand) mee, en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet gaan, komt..

Back-up

Er kan altijd iets gebeuren waardoor data verloren gaat. Een goede back-up is daarom belangrijk. Wij helpen graag met een goede back-upoplossing!

Kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig wat Stoop ICT voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan komen wij graag met je in contact! Vraag een vrijblijvend kennismakings- of adviesgesprek aan.