Stoop ICT

ICT-bedrijf Gemert

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

ICT Gemert

Als bedrijf is het essentieel dat je processen soepel verlopen, en daarbij speelt ICT-beheer een cruciale rol. Om ervoor te zorgen dat je altijd online blijft en efficiënt kunt werken, kun je vertrouwen op Stoop ICT, het ICT-bedrijf in de omgeving van Gemert. Om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent, bieden we een uitgebreid totaalpakket aan ICT-beheer en advies aan. Dankzij zeer ervaren team aan techneuten, met brede en diepe kennis, kunnen we jou ondersteunen met oplossingen op maat. Van server- en netwerkbeheer tot telefonische bereikbaarheid en het inrichten van werkplekken, wij denken graag met je mee naar de beste IT-oplossing(en) voor jouw bedrijf.

Focus op Kernactiviteiten

Laat ons de zorgen over IT overnemen, zodat jij je volledig kunt richten op wat écht belangrijk is - het laten groeien van jouw bedrijf.

Deskundige Teams

Onze hoogopgeleide IT-professionals zijn experts in hun vakgebied en staan klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat snel groeit, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Kostenbesparing

Bespaar kosten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze efficiënte IT-outsourcing services zorgen voor een optimale balans tussen prestaties en budget.

Veiligheid en Compliance

Wij begrijpen dat jouw bedrijfsgegevens van onschatbare waarde zijn. Onze strikte beveiligingsmaatregelen en naleving van regelgeving garanderen de integriteit van jouw informatie.

ICT-beheer oplossingen en advies

Er zijn diverse redenen waarom je een beroep zou doen op een ICT-bedrijf. Want, voor iedere organisatie is het bijvoorbeeld verstandig om een back-up te hebben van bedrijfskritieke gegevens. Wij zorgen hiervoor op een offsite back-upserver. Als je kiest voor Stoop ICT, betekent dit dat we continu essentiële componenten van jouw server monitoren en direct actie ondernemen wanneer dat nodig is. Hierbij bieden we ondersteuning en voeren we operationele wijzigingen door. Maar lossen we ook problemen en storingen op.

Heb je een nieuw bedrijfspand en wil je alle (digitale) werkplekken goed inrichten of gewoon je huidige werkplekken herinrichten? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat iedere werkplek regelmatig onderhoud en updates ontvangt, optimaal is ingericht en iedereen overal kan werken. De nadruk ligt hierbij op snelheid, toegankelijkheid en veiligheid. Bij ons kun je bij vragen of problemen altijd rekenen op een snelle reactie. In noodgevallen zijn we zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Dat is precies de service die je van ons als ICT-specialist in Gemert kan verwachten.

Stoop ICT Servicedesk

Voor al je mogelijke vragen kun je onze servicedesk inschakelen. Onze ervaren technici staan als ICT-specialisten in regio Gemert graag voor je klaar. We voorzien je van de juiste informatie en behandelen vragen en problemen. Storingen worden snel en vakkundig opgelost, zowel op afstand als op locatie.

ICT-specialist Gemert inschakelen?

Als je op zoek bent naar een ICT-bedrijf in de regio Gemert hoef je niet langer te zoeken. Stoop ICT staat voor je klaar met maandelijks opzegbare contracten en persoonlijke service. Zo krijg je direct de juiste persoon aan de lijn en kun je meteen je vraag stellen. Wij bieden een maandelijks opzegbaar contract aan en persoonlijke service.


We kijken graag (op afstand) mee en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt er zo snel mogelijk iemand op locatie om te helpen. Ben je benieuwd wat Stoop ICT voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.


Ben je benieuwd wat wij als ICT-specialist in regio Gemert voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig wat Stoop ICT voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan komen wij graag met je in contact! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.