Stoop ICT

ICT-bedrijf Heeswijk-Dinther

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

ICT-bedrijf Heeswijk-Dinther

Ben je op zoek naar een deskundige ICT-partij in Heeswijk-Dinther die jou volledig kan ontzorgen? Dan ben je bij Stoop ICT aan het juiste adres. Wij maken betaalbare ICT-oplossingen van hoog niveau. Ons doel is om jou als bedrijf in staat te stellen om op de meest efficiënte manier te werken en doelstellingen te behalen. Als ICT-specialist in Heeswijk-Dinther staan we daarom niet alleen voor jou klaar tijdens kantooruren, maar in nood ook ’s avonds en in het weekend. Wij faciliteren o.a. ICT-beheer, robuuste wifi-oplossingen en werken in de Cloud. Je kunt altijd rekenen op persoonlijk advies over wat het beste is voor jouw bedrijf. Daarom zijn wij dé partner voor ieder ICT-vraagstuk.

Focus op Kernactiviteiten

Laat ons de zorgen over IT overnemen, zodat jij je volledig kunt richten op wat écht belangrijk is - het laten groeien van jouw bedrijf.

Deskundige Teams

Onze hoogopgeleide IT-professionals zijn experts in hun vakgebied en staan klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat snel groeit, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Kostenbesparing

Bespaar kosten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze efficiënte IT-outsourcing services zorgen voor een optimale balans tussen prestaties en budget.

Veiligheid en Compliance

Wij begrijpen dat jouw bedrijfsgegevens van onschatbare waarde zijn. Onze strikte beveiligingsmaatregelen en naleving van regelgeving garanderen de integriteit van jouw informatie.

Totaaloplossing in ICT-beheer en advies

Stoop ICT biedt een uitgebreid ICT-pakket, zodat jouw bedrijf het beste kan presteren. Wij kunnen o.a. ondersteunen bij het optimaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen. Dit zorgt voor een efficiëntere manier van werken met minder handmatige inspanningen en vereenvoudigde taken. Maar ook voor gegevensbeheer kun je bij ons terecht.


Al jouw belangrijke bedrijfsinformatie wordt veilig opgeslagen. Wij zorgen voor het beheer, de organisatie en analyse van al deze gegevens via cloudopslag en back-up servers. Dit gebeurt grotendeels op afstand, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Ga je met jouw bedrijf binnenkort verhuizen naar een nieuw pand of wil je de (digitale) werkplekken van je huidige kantoor opnieuw laten inrichten? Stoop ICT helpt om dit snel en gemakkelijk te realiseren.


Wij leveren maatwerk voor iedere werkplek binnen jouw kantoor en voorzien deze ook van periodiek onderhoud en updates. Hierbij ligt de focus op toegang, snelheid en het waarborgen van veiligheid. Zo kunnen alle medewerkers overal werken. Kortom, als betrouwbaar ICT-bedrijf in Heeswijk-Dinther regelen wij alles tot in de puntjes.

Bekijk de mogelijkheden


Directe ondersteuning vanuit onze Servicedesk

Is er een probleem of heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij onze servicedesk. Door onze bezetting, kennis en ervaring kunnen wij jou snel helpen wanneer je vragen hebt of er zich een probleem voordoet. Daarnaast kun je altijd rekenen op persoonlijk advies. Onze servicedesk regelt o.a. systeem monitoring, het installeren van nieuwe software, het aanmaken en wijzigen en gebruikersaccounts en werkt mee in projecten. Mocht er een storing zijn, dan lossen wij deze meteen vakkundig op. Op afstand maar indien het nodig is ook op locatie.

Schakel een ICT-bedrijf in Heeswijk-Dinther in

Heb je binnen jouw bedrijf een IT-probleem? Dan kun je rekenen op de hulp en persoonlijke service van Stoop ICT. Investeren in een ICT-bedrijf in Beek en Donk kan in de eerste instantie lijken als een grote stap, maar op de lange termijn zorgt dit juist voor een kostenbesparing. Bovendien zijn al onze contracten maandelijks opzegbaar. Zo blijft alles laagdrempelig en weet jij precies waar je aan toe bent. Wil je weten wat wij op IT-gebied voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.

Kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig wat Stoop ICT voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.