Stoop ICT

ICT-bedrijf Helmond

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

ICT Helmond

Niet is zo frustrerend als offline zijn in een online wereld. Ben jij op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in de omgeving Helmond die jou volledig kan ontzorgen? Dan ben je bij Stoop ICT aan het juiste adres. Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van ICT-beheer en advies, zodat jij altijd verbonden bent. Ons team van zeer ervaren techneuten heeft brede en diepgaande kennis om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Van back-up en netwerkbeheer tot serverbeheer (fysiek, virtueel, lokaal of in de Cloud), koppelingen met industriële automatisering, telefonische bereikbaarheid en werkplekken inrichten. Geen klus is te groot!

Focus op Kernactiviteiten

Laat ons de zorgen over IT overnemen, zodat jij je volledig kunt richten op wat écht belangrijk is - het laten groeien van jouw bedrijf.

Deskundige Teams

Onze hoogopgeleide IT-professionals zijn experts in hun vakgebied en staan klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat snel groeit, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Kostenbesparing

Bespaar kosten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze efficiënte IT-outsourcing services zorgen voor een optimale balans tussen prestaties en budget.

Veiligheid en Compliance

Wij begrijpen dat jouw bedrijfsgegevens van onschatbare waarde zijn. Onze strikte beveiligingsmaatregelen en naleving van regelgeving garanderen de integriteit van jouw informatie.

Totaaloplossing in ICT-beheer en advies

Investeren in een ICT-specialist lijkt misschien een grote drempel. Maar op de lange termijn zorgt het juist voor kostenbesparing. Door de juiste bepaling van een mix of volledig lokale en Cloud gebaseerde ICT-oplossingen help je ook om de kosten van infrastructuur- en onderhoudskosten te verminderen.

Van industriële apparatuur veilig koppelen aan het bedrijfsnetwerk tot VoIP oplossingen en uitgebreide back-up oplossingen. We denken graag met je mee. Bovendien maken wij onze IT-oplossingen van hoog niveau betaalbaar. Is er een probleem of heb je een vraag? Je ontvangt altijd snel een reactie en bij nood zijn we ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

De voordelen van een ICT-totaalpakket

Door te kiezen voor één of meerdere van onze diensten geniet je van verschillende voordelen voor jouw bedrijf. Allereerst helpen wij als ICT-dienstverlener voor jouw bedrijf in Helmond de bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Denk aan het vereenvoudigen van taken, minder handmatige inspanningen en het versnellen van processen. Ook nemen wij het gegevensbeheer zeer serieus. Wij bieden tools voor zowel lokale gegevensopslag alsook een offsite back-up server in een data center of Cloud.


Wij ondersteunen bij het beheren, organiseren en analyseren van deze gegevens. Wil je de (digitale) werkplekken op kantoor opnieuw inrichten of ga je binnenkort verhuizen naar een nieuw pand? Als ICT-dienstverlener in regio Helmond kunnen wij ook hierbij ondersteunen. Op basis van jouw wensen worden de nieuwe werkplekken ze efficiënt mogelijk ingericht, waarbij de focus op toegang - ook vanuit thuis -, snelheid en veiligheid worden gewaarborgd.


Daarnaast werken we samen met een bedrijf dat zich focust op kantoorinrichting, mocht er behoefte zijn om dit ook gelijk aan te pakken.

ICT-specialist Helmond inschakelen?

Heb jij binnen jouw bedrijf een uitdaging op IT-gebied? Wij bieden een maandelijks opzegbaar contract aan en persoonlijke service. Geen helpdesk of van het kastje naar de muur gestuurd worden, je krijgt direct de juiste persoon aan de lijn. We kijken graag (op afstand) mee en weten het dan vaak al op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt er zo snel mogelijk iemand op locatie om te helpen. Ben je benieuwd wat Stoop ICT voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig wat Stoop ICT voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan komen wij graag met je in contact! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.