Stoop ICT

ICT-bedrijf Schijndel

Dienstverlening voor midden- en kleinbedrijf

ICT Schijndel

Offline zijn in een online wereld, dat is iets wat je als bedrijf absoluut niet wil. Ben je dus op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in de regio Schijndel dat jouw volledig kan ontzorgen? Dan heb je niet verder te zoeken, want bij Stoop ICT ben je aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijk heden aan op het gebied van ICT-beheer en advies, zodat je altijd verbonden blijft. Met ons team van zeer ervaren techneuten met brede en diepgaande kennis, staan we klaar om jouw optimaal van dienst te zijn. Schakel ons onder andere in voor het inrichten van werkplekken, telefonische bereikbaarheid, netwerkbeheer of serverbeheer (fysiek, virtueel, lokaal of in de Cloud). Geen klus is voor ons te gek!

Focus op Kernactiviteiten

Laat ons de zorgen over IT overnemen, zodat jij je volledig kunt richten op wat écht belangrijk is - het laten groeien van jouw bedrijf.

Deskundige Teams

Onze hoogopgeleide IT-professionals zijn experts in hun vakgebied en staan klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat snel groeit, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Kostenbesparing

Bespaar kosten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze efficiënte IT-outsourcing services zorgen voor een optimale balans tussen prestaties en budget.

Veiligheid en Compliance

Wij begrijpen dat jouw bedrijfsgegevens van onschatbare waarde zijn. Onze strikte beveiligingsmaatregelen en naleving van regelgeving garanderen de integriteit van jouw informatie.

Wat kun je van ons verwachten?

Het investeren in een ICT-specialist voor jouw bedrijf in Schijndel kan in eerste instantie voelen als een grote stap, maar op de lange termijn zorg je op deze manier juist voor kostenbesparing. Want, door gebruik te maken van Cloud gebaseerde ICT-oplossingen verlaag je ook meteen je infrastructuur- en onderhoudskosten. Of het nu gaat om het veilig koppelen van industriële apparatuur aan het bedrijfsnetwerk, VoIP-oplossingen of uitgebreide back-upoplossingen, wij denken graag met je mee. Daarnaast maken wij hoogwaardige IT-oplossingen betaalbaar. Als er een probleem is of als je een vraag hebt, kun je altijd rekenen op een snelle reactie. In geval van nood zijn we ook 's avonds en in het weekend beschikbaar. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Waarom moet je investeren in een ICT-bedrijf?

Als bedrijf wil je natuurlijk dat alle bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk zijn ingezet. Door te kiezen voor één of meerdere van onze diensten, kun je dit eenvoudig realiseren. Als ICT-dienstverlener in Schijndel kunnen wij onder andere ondersteunen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Zoals het verminderen van handmatige inspanningen, het vereenvoudigen van taken en versnellen van processen.


Of wat dacht je van het serverbeheer? Hierbij monitoren we jouw server ten alle tijden op essentiële onderdelen en eventuele problemen of storingen komen we gelijk oplossen. Maar ook voor netwerkbeheer kun je ons altijd inschakelen. Wij zorgen voor de bekabeling, netwerkcomponenten, switches en routers. Bij Stoop ICT is de installatie van een nieuw netwerk of de uitbreiding van je bestaande netwerk in goede handen.

Kortom: voor ieder ICT-probleem of vraagstuk kun je bij ons terecht.

ICT-specialist Schijndel inschakelen?

Heeft jouw bedrijf uitdagingen op het gebied van IT? Bij Stoop ICT bieden we maandelijks opzegbare contracten en persoonlijke service. Dat betekent geen gedoe met helpdesks of van het kastje naar de muur worden gestuurd, maar meteen de juiste persoon aan de lijn. Op deze manier kunnen we jou zo goed mogelijk ondersteunen. We kijken graag met je mee (op afstand) en kunnen eventuele problemen zo vaak al oplossen. Als dit niet het geval is, kunnen we ook zo snel mogelijk iemand sturen om op locatie te helpen. Benieuwd geworden wat als ICT-bedrijf in Schijndel voor je kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig wat Stoop ICT voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan komen wij graag met je in contact! Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of adviesgesprek aan.